WEBSITE TEN BEHOEVE VAN CURSUSSEN KABBALA

Begin 2007 ging een introductiecursus kabbala in Amsterdam van start onder leiding van R. Juda Groenteman. De cursus werd spontaan door een aantal mensen via Beth HaMidrash georganiseerd. Het enthousiasme waarmee deze cursus werd ontvangen, ook mede dankzij de inbreng van Seree Cohen van de Kabbalistische analyse van het Bijbels Hebreeuws, leidde tot het organiseren van een vervolgcursus en nieuwe introductiecursussen in diverse steden, onder grote belangstelling hebben plaatsgevonden. Ook nu, in 2009 worden in het najaar introductie- en vervolgcursussen georganiseerd, daarvoor is speciaal een website gecreëerd onder de naam

www.kabbalavanmondtotoor.org

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.