Boeksuggesties op Beth HaMidrash

Vele boeken op de markt interpreteren Judaïsme verkeerd, soms onschuldig, soms met opzet en in het bijzonder boeken met betrekking tot Joodse mystiek. Om die reden moet men zeer precies en selectief zijn in het kiezen van leesmateriaal over dit onderwerp.

U kunt op de website van Beth HaMidrash bibliografieën verwachten met alleen werken die wij betrouwbaar en bevoegd vinden. De bibliografieën worden van tijd tot tijd aangevuld en zullen worden verzameld onder de categorie Boeken.

De eerste bibliografie is een overzicht van aanbevolen Kaballistische werken met titel, korte omschrijving, ISBN en (zo mogelijk) een koppeling voor het bestellen bij online boekwinkels. En als u bestelt bij Amazo.co.uk via een koppeling vanaf de website van Beth HaMidrash, dan steunt u tevens de Stichting!

Wilt u op de hoogte blijven van volgende bibliografieën? Schrijf u dan in bij Beth HaMidrash, log in, ga naar ‘Uw Abonnementen’ en zet een vinkje bij de categorie ‘Boeken’.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.