Vraag het de Rabbi

Beth HaMidrash biedt vanaf heden – als een van de weinige in Nederland – de mogelijkheid om online vragen te stellen aan een rabbijn.

Een groot aantal bezoekers en leden van Beth HaMidrash blijkt behoefte te hebben aan een mogelijkheid om online vragen te stellen aan een rabbijn naar aanleiding van de artikelen op Beth HaMidrash.

Ask the Rabbi

Om in deze behoefte te voorzien, is Beth HaMidrash begonnen met een Ask the Rabbi-pagina. Rabbi Juda Groenteman, de drijvende kracht achter Beth HaMidrash, heeft zich bereid verklaard om vragen over specifiek joodse onderwerpen online te beantwoorden.

Er is gekozen voor internet-telefonie om de persoonlijke aard van vragen recht te doen. Juda maakte reeds gebruik van het systeem Skype om via het internet te communiceren. Het systeem is ook geschikt voor het communiceren via tekstberichten (chatten) of versturen van documenten. Op de pagina ‘Ask the Rabbi’ vindt u instructies over dit systeem en hoe u de software kunt downloaden en direct online contact kunt opnemen met Juda Groenteman.

Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen per e-mail te stellen. Hiertoe is een formulier op de pagina Ask the Rabbi opgenomen.

SHALOM

Één reactie op “Vraag het de Rabbi

  1. Ik wil graag een vraag stellen aan de rabbijn : waarom werden er in de tempel geen vissen geofferd ? Tot nu toe nergens antwoord gevonden ! Bvd Hannah Volders

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.