Ask the Rabbi

Vraag het de Rabbi - bel Juda Groenteman via SkypeVoor gerichte vragen over specifieke joodse onderwerpen kunt u online terecht bij Rabbi Juda Groenteman. U kunt de online status van de rabbijn aflezen van het icoon rechts. Vraag het de Rabbi Juda Groenteman

Rabbi Juda Groenteman

Juda Groenteman, geboren in 1945 te Amsterdam, begon zijn Rabbijnse studies aan het Rabbinical College, in Morristown, New Jersey U.S.A. Vervolgens studeerde hij aan de Jeshiwot (Talmoed Hogeschool) Hadar Thora in Crown Heights, Brooklyn, New York en aan de Thora Or, te Jeruzalem. Hij is werkzaam op het gebied van Kabbala en Chassidoet voor joodse onderwijsinstellingen en instituten in de Verenigde Staten en Israël. Hij woont momenteel in Jeruzalem en is als docent verbonden aan het Multimedia Instituut voor Studies “Beth HaMidrash” in Jeruzalem. Zijn werkzaamheden richten zich vooral op de Nederlandstalige euregio en hij verzorgt speciale korte Engelstalige studieprogramma’s voor universiteitstudenten, die tijdelijk in Israël verblijven.

Vraag het de Rabbi online via Skype

Skype geeft u de mogelijkheid om direct een persoonlijk gesprek aan te gaan (’Call me!’) of door tekstberichten (’Chat with me’) ofwel in een bestand zoals een Word-document (’Send me a file’) uw vraag te stellen. Heeft u Skype? De volgende manieren van contact zijn dan direct mogelijk:

Call me! Chat with me Stuur een bestand

View my profile Add me to Skype

Heeft u nog geen Skype? U kunt Skype downloaden en eenvoudig installeren op uw computer. U kunt dan direct, online contact opnemen met de rabbijn. Met Skype kunt u tevens over de hele wereld bellen tegen locaal tarief.

Vraag het de Rabbi per E-mail

Gebruik onderstaand formulier om uw vraag per e-mail te stellen. U kunt binnen afzienbare tijd een antwoord in uw e-mail inbox verwachten.

[contact-form subject=”Beth HaMidrash – Ask the Rabbi” to=”info@bethhamidrash.org”] [contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”E-mail” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Onderwerp” type=”text” /] [contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /] [/contact-form]